PWC office - Førde

The offices of PWC Førde is located on the last floor of a commercial building with views towards the fjord. We propose a rehabilition that changes layout of individual office spaces to open landscape. One common area connects all the open functions – cantina, open offices, reception and social zone. Spaces that requires a certain privacy like meeting, group work, conversation, etc. are organized in groups that divides the common area into a sequence of varied spaces. It is a concept that gives the common areas façade and daylight that reaches to the middle of the building.

Project 

PWC Førde

Location 

Førde, Norway

Year 

2017

Client 

Elvegården AS

Project Area 

830 m2

Budget 

8.700.000 NOK

Architects 

Magnus Wåge, Maria Mestres, Martin Hauge, Ona Auskelyte