• PROJECTS / Housing / Row Houses in San Sadurní

Row Houses in San Sadurní

The six row houses are situated in San Sadurní d’Anoia in Penedés. Each house has a garden on the east side towards the street, and a more private one on its west side. The entrance, kitchen and living-room are on the ground level facing the gardens with glazed facades. On the first and second level there are three rooms which can be used as as bedrooms, office, secondary living-room etc. One room on each floor has a balcony and on the second floor there is an internal patio. The basement contains parking and storage. The houses are mirrored to give variation to the facades and layouts.

Project 

Six row houses

Location 

Sant Sadurní dAnoia, Spain

Year 

2006

Comission 

Direct

Client 

Parc dels cellers SA

Status 

basic design

Project Area 

3200m²

Architects 

Mestres Wåge Arquitectes SLP- Team: Maria Mestres, Magnus Wåge