• PROJECTS / Housing / Sentimental envelop

Sentimental envelop

The apartments in Berani (Rialp), offer a solution integrated into the morphology of the village. By slightly deforming the ideal layout, the building is adapted to the sites topography and shape.
The project consists of 12 apartments (with parking). All apartments have a private entrance from the main plaza; creating a public area for ​​interaction. There are 4 apartments on ground floor containing a living room - dining room, kitchen, two bedrooms and a bathroom. The first floor and attic contain 8 duplex apartments with access from the ground floor. The duplex apartments have a living room - dining room and kitchen on the ground floor and bedroom, study and bathroom in the attic.

Location 

Berani, Rialp, Spain

Year 

2010

Comission 

Commission

Client 

Jilter Lux SL

Project Area 

1100m2

Architects 

Mestres Wåge Arquitectes SLP

Consultants 

Maria Mestres, Magnus Wåge