Six Row Houses

Row Houses in Sant Sadurni

The six row houses are situated in Sant Sadurní d’Anoia in Penedés. Each house has a garden on the east side towards the street, and a more private one on its west side. The entrance, kitchen and living-room are on the ground level facing the gardens with glazed facades. On the first and second level there are three rooms which can be used as as bedrooms, office, secondary living-room etc. One room on each floor has a balcony and on the second floor there is an internal patio. The basement contains parking and storage. The houses are mirrored to give variation to the facades and layouts.

 

 

Project Six row houses

Location Sant Sadurní dAnoia, Spain

Year 2006

Comission Direct

Client Parc dels cellers SA

Status basic design

Project Area 3.200m²

Architects Maria Mestres, Magnus Wåge