Sentimental envelop

Apartments in Berani

The apartments in Berani (Rialp), offer a solution integrated into the morphology of the village. By slightly deforming the ideal layout, the building is adapted to the sites topography and shape.
The project consists of 12 apartments (with parking). All apartments have a private entrance from the main plaza; creating a public area for ​​interaction. There are 4 apartments on ground floor containing a living room – dining room, kitchen, two bedrooms and a bathroom. The first floor and attic contain 8 duplex apartments with access from the ground floor. The duplex apartments have a living room – dining room and kitchen on the ground floor and bedroom, study and bathroom in the attic.

 

 

 

 

Location Berani, Rialp, Spain

Year 2010

Comission Direct

Client Jilter Lux SL

Project Area 1.100m2

Architects Maria Mestres, Magnus Wåge